Frequently asked quastions

⛟ LEVERING


Nederland/België
: Volgende werkdag in huis - Bestel voor 23:59

Duitsland: 1-2 werkdagen

Rest van Europa: 2-3 werkdagen

Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75

SABONZO bestellingen worden verzonden met DHL & PostNL.  U ontvangt een Track & trace-nummer per Email zodra uw bestelling is verzonden.

Je hebt per mail een track & trace-code ontvangen, zodat je je bestelling ten alle tijden kunt volgen. Denk je dat er iets mis is gegaan? Stuur dan een e-mail naar info@sabonzo.com zodat we je verder kunnen helpen.

Stuur een e-mail naar info@sabonzo.com zodat we je verder kunnen helpen!

Stuur een e-mail naar info@sabonzo.com zodat we je verder kunnen helpen!

RETOUREN & RUILEN

Retourzendingen zijn op eigen kosten, afhankelijk van de koerier en het land van waaruit u uw pakket terugstuurt.

Ons retourbeleid garandeert dat u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder enige reden kunt retourneren.

Items moeten aan ons worden geretourneerd in een onbeschadigd en orginele toestand, geschikt voor wederverkoop.

SABONZO kan geen retouren accepteren op gekochte items tijdens een sale. Artikelen die tijdens een verkoop zijn gekocht, kunnen alleen worden geretourneerd in ruil voor een ander product.

Vergeet niet om uw terugkeer binnen de periode van 14 dagen af ​​te leveren voordat de retourperiode verloopt. In het onwaarschijnlijke geval dat dit niet werkt, bieden wij u de mogelijkheid om het product uit te wisselen voor een vervanging. Vraag onze klantenservice voor de mogelijkheden.

We doen ons best om retourneren zo snel mogelijk te verwerken. Na ontvangst van uw terugkeer in ons magazijn versterken we het binnen 10 werkdagen. Op je track en trace dat je ontvangt met je retourzending, kun je zien wanneer het pakket is aangekomen in ons magazijn. Vanaf dan op de 10 werkdagen start. Nadat de restitutie is gedaan, ontvangt u er een bericht over. Houd er rekening mee dat het kan duren tot 3 dagen voordat de terugbetaling zichtbaar is op uw bank

ALGEMENE VRAGEN


Wij gebruiken voor onze basismaterialen 925 Sterling Zilver en 316L Stainless Steel.

Voor de plating op onze sieraden gebruiken wij echt 18K Goud en Rhodium.

Gebruik onze maattabel om de juiste lengte of ringmaat te vinden die het beste bij u past, alstublieft klik hier.

Al onze producten zijn gemaakt van sterling zilver en stainless steel van de hoogste kwaliteit.

Onze zilveren kettingen zijn gemaakt door een solide sterling zilveren ketting 4x gecoat in echt 18k goud, een zeer duur proces dat in Italië wordt gedaan door meester juweliers.

De meeste andere merken bieden goedkoop gemaakte kettingen aan met een stalen basis en een dunne laag goudlaag over het staal.

'Excellence is a choice'

Onze sieraden zijn gemaakt om eeuwig mee te gaan. De olien in je huid helpen het te voorkomen dat zilver sneller oxideert, probeer het sieraad daarom vaak te dragen. Of bewaar het sieraad in het meegeleverde SABONZO stof zakje om contact met zuurstof te zo min mogelijk te houden.

We werken alleen met de hoogste kwaliteit en meest duurzame materialen. Je ketting kan nat worden. Zoals alle edele metalen, om blijvende glans te behouden, moet je uit de buurt blijven van agressieve chemicaliën. We raden je aan om je producten zo snel mogelijk te drogen met een stoffen handdoek nadat ze nat zijn geworden.

LEVENSLANGE GARANTIE

SABONZO staat garant voor de hoogste standaard in sieraden, daarom bieden we een levenslange garantie op alle aankopen onze sieraden. Deze garantie geeft je recht op een eenmalige vervanging van het sieraad. Als we om welke reden dan ook het item niet meer in ons assortiment hebben, mag je je sieraad omruilen voor een ander van gelijke of mindere waarde.

Deze garantie vervalt bij schade door gebruikersfouten (bijvoorbeeld: slijtage, krassen, onopzettelijke breuk, waterschade, vervaging op lange termijn, enz.). De verzend- en verwerkingskosten zijn niet inbegrepen bij alle garantievervangingen.

Gedurende deze garantieperiodes, als er een defect optreedt in het product en SABONZO dit als een fabricagefout beschouwt, volg dan de instructies voor het retourneren van het product.

SABONZO zal, naar eigen goeddunken en in de mate toegestaan door de wet, hetzij

 • het product repareren met nieuwe of gereviseerde onderdelen
 • het product vervangen door een nieuw product dat gelijkwaardig is aan het product dat moet worden vervangen
 • je het volledige of een deel van de aankoopprijs van het product terugbetalen

SABONZO heeft geen verplichting tot reparatie, vervanging of terugbetaling totdat het defecte product aan ons magazijn is geretourneerd. Een vervangend product neemt de resterende garantie van het oorspronkelijke product over. Wanneer een terugbetaling wordt gegeven, wordt het teruggestuurde product eigendom van SABONZO.

Neem contact op met ons team voor specifieke instructies over hoe je de garantie kan claimen of vragen over de dekking van de garantie. Het Customer Care team is te bereiken via e-mail op info@sabonzo.com.

De garantie is niet van toepassing op schade veroorzaakt door

 • slijtage
 • ongeval / diefstal
 • misbruik
 • verkeerd gebruik
 • onjuist gebruik

Stel uw SABONZO-sieraden niet bloot aan agressieve chemicaliën of omgevingen, aangezien deze de uitstraling van het product kunnen veranderen. Hieronder vallen, maar zijn niet beperkt tot:

 • vloeibare zilverpoets
 • zwembaden
 • jacuzzi's
 • zeezout
 • spa's
 • schoonmaak middelen, handzeep, shampoo.

Slaap niet met de sieraden. Raadpleeg de schoonmaak- en onderhoudsinstructies voor aanvullende informatie over de zorg voor en bescherming van uw SABONZO-product. Het niet opvolgen van deze instructies kan worden beschouwd als misbruik, verkeerd gebruik of onjuist gebruik van uw SABONZO product.

Levenslange garantie zal dit item vervangen of repareren als u enige defecten in vakmanschap of breuk ervaart.

BESTEL NU EN BETAAL LATER

Klarna Pay Later geeft u extra flexibiliteit omdat u binnen 30 dagen kunt betalen. U kunt gemakkelijk onze producten passen en beslissen of de maat goed is.

VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS

Wij verzenden met PostNL, DHL en FedEX. En bieden gratis verzending aan.

14 DAGEN RETOURBELEID

Verkeerde maat? Geen probleem! U kunt altijd retourneren of ruilen. Wij bieden een 14 dagen retour- of ruilbeleid als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling.